Petitchef

Barcute cu rahat

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Foaia de aluat se intinde putin si se taie in dreptunghiuri.
  • In mijlocul fiecarui dreptunghi se pun cate 2, 3 bucatele de rahat.
  • Se pun parte peste parte 2 colturi opuse ale fiecarui dreptunghi.
  • Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul incins.


Poze

Barcute cu rahat
Barcute cu rahat - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează