Petitchef

Cornulete cu rahat

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se freaca untul , pana devine ca o spuma. Turnam laptele caldut in care dizolvam drojdia. Amestecam bine, adaugam otetul, amestecand in continuare.
  • Se adauga faina si se framanta pana avem un aluat legat, destul de tare. Aluatul se imparte in 3 si se da la rece pentru minim 30 minute.
  • Se intinde cate o foaie subtire (~1/3 cm), se taie in patratele mici (3 cm X 3 cm).
  • Se pun la mijloc bucatele de rahat si se ruleaza, dand forma de cornulet.
  • Se pun in tava pudrata cu putina faina sau pe hartie de copt.
  • Se coc la foc potrivit pentru 15-20 minute si se tavalesc prin zahar pudra imediat cum se scot din cuptor.

Rețete inrudite

YouTube

Mona de pascua



Întrebări:




Comentarii:

26/03/2013

Arata foarte bine,tot asa sunt si la gust?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Copane de pui cu marinadă japoneză
Copane de pui cu marinadă japoneză
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Yakitori
Yakitori
8 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
Rețetă Tartă tatin cu șalotă și feta
Tartă tatin cu șalotă și feta
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează