Petitchef

Cornulete cu rahat

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se freaca untul , pana devine ca o spuma. Turnam laptele caldut in care dizolvam drojdia. Amestecam bine, adaugam otetul, amestecand in continuare.
  • Se adauga faina si se framanta pana avem un aluat legat, destul de tare. Aluatul se imparte in 3 si se da la rece pentru minim 30 minute.
  • Se intinde cate o foaie subtire (~1/3 cm), se taie in patratele mici (3 cm X 3 cm).
  • Se pun la mijloc bucatele de rahat si se ruleaza, dand forma de cornulet.
  • Se pun in tava pudrata cu putina faina sau pe hartie de copt.
  • Se coc la foc potrivit pentru 15-20 minute si se tavalesc prin zahar pudra imediat cum se scot din cuptor.


Întrebări:




Comentarii:

26/03/2013

Arata foarte bine,tot asa sunt si la gust?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
Big mac, celebrul hamburger facut acasă!
2 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Chec cu banane fara zahar - Banana bread
Chec cu banane fara zahar - Banana bread
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: