Petitchef

Pandispan cu rahat, banane si stafide

Altele
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
3 oua

3 linguri de zahar

1 pahar de faina

3-4 linguri de lapte

2 linguri de ulei

un praf de copt

esenta de vanilie


rahat

Preparare

  • Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza.
  • Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.
  • Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia in ea.
  • Taiem rahatul si banana cubulete mici, pe care le vom pune peste compozitia din tava, punem si stafidele si dam tava la cuptorul incins.
  • Lasam aproximativ 30 de minute la foc mic mic. Dupa ce s-a copt, lasam sa se racoreasca si scoatem pandispanul din tava.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pancakes cu banane




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu banane si ciocolata
Tarta cu banane si ciocolata
10 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pancakes cu banane
Pancakes cu banane
4 porții
20 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Granola de casa
Granola de casa
5 porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pandispan
Pandispan
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pandispan cu crema de frisca
Pandispan cu crema de frisca
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pandispan de casa
Pandispan de casa
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

25 de curiozitati despre banane25 de curiozitati despre bananeDeserturi cu bananeDeserturi cu banane

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: