Petitchef

Pandispan cu rahat, banane si stafide

Altele
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza.
  • Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.
  • Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia in ea.
  • Taiem rahatul si banana cubulete mici, pe care le vom pune peste compozitia din tava, punem si stafidele si dam tava la cuptorul incins.
  • Lasam aproximativ 30 de minute la foc mic mic. Dupa ce s-a copt, lasam sa se racoreasca si scoatem pandispanul din tava.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pandispan
Pandispan
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pandispan de casa
Pandispan de casa
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pandispan pufos cu glazura de ciocolata
Pandispan pufos cu glazura de ciocolata
8 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu banane si ciocolata
Tarta cu banane si ciocolata
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chec cu banane fara zahar - Banana bread
Chec cu banane fara zahar - Banana bread
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu banane - super rapida
Prajitura cu banane - super rapida
8 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Deserturi cu banane Deserturi cu banane

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei