Petitchef

Pandispan cu rahat, banane si stafide

Altele
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza.
  • Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.
  • Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia in ea.
  • Taiem rahatul si banana cubulete mici, pe care le vom pune peste compozitia din tava, punem si stafidele si dam tava la cuptorul incins.
  • Lasam aproximativ 30 de minute la foc mic mic. Dupa ce s-a copt, lasam sa se racoreasca si scoatem pandispanul din tava.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
6 porții
4 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Înghețată vegană cu banane și aromă de fursecuri!
Înghețată vegană cu banane și aromă de fursecuri!
4 porții
4 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec banane / ciocolata - super pufos!
Chec banane / ciocolata - super pufos!
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pancakes cu banane
Pancakes cu banane
4 porții
20 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Tarta cu banane si ciocolata
Tarta cu banane si ciocolata
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Deserturi cu banane Deserturi cu banane

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează