Petitchef

Biscuiti spritati (fara untura)

Altele
10 porții
10 min
20 min
Foarte ușor
215 Kcal

Ingrediente

10
Cost estimat: 1.36 (0.14€/porție)

Preparare

  • Aceasta este reteta de baza puteti sa mai adaugati ghimbir, coaja de portocala, coaja de lamaie, nucsoara, cuisoare, scortisoara, sau orice alte esente, dupa gustul fiecaruia A mai adaugat o lingurita de ghimbir si putina nucsoara! De asemenea, insist asupra rolului sarii in compozitia biscuitilor! Sarea este foarte importanta pentru ca evidentiaza toate celelale arome! Acesta este rolul sarii in compozitia dulciurilor in general.
  • Bun framantam un aluat din ingredientele de mai sus, si incarcam presa pentru biscuiti, despre care v-a povestit aici. Alegem capatul in forma de steluta, pentru bastonase si "apasam tragaciul".
  • Asezam biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul incins la 180 C pentru 10-12 minute, sau pana cand biscuitii sunt rumeniti pe margini. Nu uitam sa asezam biscuitii la distanta unul fata de celalalt pentru ca se mai latesc la copt.
  • Dupa coacere ii putem orna cu ciocolata alba si/sau ciocolata cu lapte si bomboane decor pentru prajituri sau ii putem consuma ca atare. A ornat cu glazura de ciocolata alba si cu lapte obtinute astfel: a pus cateva bucati de ciocolata la topit pe baie de aburi, si a adaugat un strop de ulei de masline.
  • A uns capetele biscuitilor cu ciocolata si a presarat bomboane decor. Efectul a fost uimitor.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 215Kcal
  • Carbo: 27.5g
  • Grăsimi: 9.8g
  • Grăsimi sat.: 6.2g
  • Proteine: 3.6g
  • Fibre: 1g
  • Zahăr: 10.6g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (51g)

Rețete inrudite

YouTube

Biscuiti vienezi


Poze

Biscuiti spritati (fara untura)
Biscuiti spritati (fara untura) - poza 2
Biscuiti spritati (fara untura) - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

elena_v2013
elena_v2013, 19/07/2014

Orcum este bun cu untura ,dar cel mai gustos se face cu unt adevarat.

(0) (0) Abuz
13/04/2014

Buni, buni, buni! Toti s-au bucurat, de la mic la mare!

(0) (0) Abuz
30/11/2012

Arata super dar nui stiu gustu o sa incerc si eu

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Biscuiti spritz
Biscuiti spritz
6 porții
57 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Biscuiti cu unt de arahide - fara zahar adaugat
Biscuiti cu unt de arahide - fara zahar adaugat
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Biscuiti twix
Biscuiti twix
18 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Biscuiti cu pepite de ciocolata (vegan si fara gluten)
Biscuiti cu pepite de ciocolata (vegan si fara gluten)
15 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Biscuiti m&m's
Biscuiti m&m's
18 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Deserturi cu biscuiti Deserturi cu biscuiti Torturi cu biscuiti Torturi cu biscuiti

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează