Petitchef

Copanele la cuptor cu bere și condimente

Altele
5 porții
10 min
2 ore
Ușor
:)

Ingrediente

Numarul de porții: 5
10 copanele, 500 ml bere blonda, 250 ml apa, patrunjel uscat, marar uscat, usturoi pudra, boia dulce, piper alb macinat, piper negru boabe, 1 cub maggie de gaina

Preparare

  • Se pun copanelele intr-o cratita incapatoare.
  • Se adauga berea, apa si condimentele.
  • Se lasa la cuptor pana se rumenesc frumos, iar carnea e facuta.
  • Se servesc calde cu mamaliga sau paine, simple sau cu garnitura preferata.



Comentarii:

20/01/2017

Minunata.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Copanele la cuptor
Copanele la cuptor
4 porții
1h30m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Copanele de pui cu fulgi de porumb si susan
Copanele de pui cu fulgi de porumb si susan
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi
Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi
4 porții
1h20m
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cum se bea un pahar de bereCum se bea un pahar de bereCondimente si sosuri chinezesti esentialeCondimente si sosuri chinezesti esentialeZa'atar - mix de condimenteZa'atar - mix de condimente

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: