Petitchef

Fruze de varză kale umplute (la cuptor)

Avem o nouă misiune: să facem întreaga familie să iubească kale! Încercați experimentul cu această rețetă de varză umplută cu carne tocată. Ușor de făcut; combinația celor două preparate va face un mix perfect :-) Nu ezitati să ne dați feedback. Între timp, vă lăsăm cu pașii acestei rețete explicați mai jos ↓

Felul principal
6 porții
25 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Materiale

  • scobitori
  • vas pentru gratinat

Preparare

  • Etapa 1 - Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
    Se fierb frunzele de varză timp de 1 minut în apa clocotită, apoi se pun în apă cu gheață.
  • Etapa 2 - Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
    Se călesc usturoiul și ceapa tocate, în ulei de măsline. Adaugați morcovul și prazul tăiat bucatele mici și căliți câteva minute la foc mediu. Puneți sare și piper.
  • Etapa 3 - Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
    Înmuiați feliile de pâine în lapte pentru câteva minute. Amestecați oul, carnea tocată și pâinea înmuiată, fărâmițată.
  • Etapa 4 - Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
    Adăugați acest amestec în tigaia cu legumele și căliți timp de 5 minute la foc mediu.
  • Etapa 5 - Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
    Umpleți frunzele de varză cu aproximativ 3 linguri de umplutură per frunză.
  • Etapa 6 - Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
    Îndoiți marginile frunzelor de varză în jurul umpluturii și înțepați-le cu două scobitori de lemn (înmuiați-le în apă aproximativ 1 minut înainte de a le folosi pentru a nu se arde).
  • Etapa 7 - Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
    Aranjați pachetele mici de varză într-un vas pentru gratinat și turnați jumătate din supa de legume pe fundul vasului. Coaceți 45 de minute la 200°C, adăugând supa dacă este necesar. Gata!

Observații:

Ce carne să folosiți pentru umplutură?
Puteți folosi carne din cârnați, vițel, miel sau ca noi, carne tocată de vită.

Cu ce ​​pot înlocui pâinea în umplutura de varză?
Puteți înlocui pâinea cu orez crud. Se va găti în același timp cu restul umpluturii când frunzele sunt la cuptor.

Poate fi folosită umplutura de varză pentru a face roșii umplute?
Da, absolut, puteți folosi această umplutură pentru a umple orice legumă, cum ar fi dovleceii și roșiile.

Ce acompaniament pentru varză?
Puteți folosi orez sau cartofi la cuptor, de exemplu.

Ce sos pentru varză?
Puteți adăuga sos de roșii. Am ales să gătim varza în supă, dar o puteți înlocui cu sos de rosii, sos gorgonzola sau sos de ciuperci, de exemplu.

Cat timp se pastreaza varza?
Frunzele fierte, se pot păstra 4 zile într-un recipient ermetic la frigider.



Poze

Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor) - poza 2
Fruze de varză kale umplute (la cuptor) - poza 3
Fruze de varză kale umplute (la cuptor) - poza 4
Fruze de varză kale umplute (la cuptor) - poza 5
Fruze de varză kale umplute (la cuptor) - poza 6
Fruze de varză kale umplute (la cuptor) - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
1 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează