Petitchef

Papanasi fierti

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g branza de vaci

2 oua

4 linguri de faina

3 linguri gris

putina sare

25 g. unt sau margarina, pesmet, zahar

Preparare

  • Zdrobim bine branza si o amestecam cu grisul. faina si ouale.Amestecam bine pana obtinem o pasta cremoasa.Adaugam si putina sare.
  • Facem gogosele din aluat, le dam prin faina si le fierbem cca. 6-7 minute.
  • Dupa ce au fiert ii scoatem cu o spumiera si ii punem pe un platou.Separat intr-o tigaie prajim pesmetul cu putin unt ( margarina) si zahar. Papanasii ii tavalim prin pesmet. Se pot servi si cu smantana dulce.

Poze

Papanasi fierti, poza 1Papanasi fierti, poza 2Papanasi fierti, poza 3



Comentarii:

01/05/2012

Foarte buni papanasii fierti!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Papanasi fierti cu pesmet caramelizat
Papanasi fierti cu pesmet caramelizat
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Papanasi fierti
Papanasi fierti
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Papanasi fierti
Papanasi fierti
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
8 porții
2h40m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tort cu resturi de raclette
Tort cu resturi de raclette
6 porții
1h5m
Foarte ușor
2.6 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: