Numarul de porții: 8
2. 3 rosii mari
3. 2-3 linguri grau
4. 3-4 catei de
usturoi (atentie, nu capatani, ci catei)
5. 3 lingurite
otet de vin (preferabil alb)
6. 3 lingurite de ulei din germeni de porumb (eu am folosit din cel de masline)
7. piper negru macinat
Cantitatile sunt pentru 2 portii.
Comentarii (12):
Satioasa si sanatoasa.Detoxifianta.
Cat timp se fierbe graul? ca pentru coliva?rog raspundeti-mi!
F.buna
Da....foarte buna...este o reteta libaneza
Se poate face si cu patrunjel si toate legumele care se folosesc de obicei la salata iar in loc de grau fiert se poate folosi cus-cus de la Sano-Vita care se lasa putin in salata sa se inmoaie....este mai simplu. Iar in loc de otet este foarte gustoasa si cu zeama de lamaie.
Comentariul tău:Interesant, am sa incerc si eu -
Comentariul tău:FFFFFFFF sanatoasa. Patrunjelul contine multa vitamina C ! felicitari pentru reteta!
Super
riul tău:
Cosuper buna si sanatoasa
Cred ca e foarte buna. oare pot sa inlocuiec griul cu naut?
Astept sa vina vara sa am rosii si patrunjel in gradina si sa ma rasfat cu aceasta salata delicioasa.