Petitchef

Salata de bame

Antreuri
1 porții
2 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
jumatate de legatura de patrunjel (spalata si tocata marunt)

sare

piper negru proaspat macinat

1-2 lingurite cu ulei de masline presat la rece

1-2 lingurite cu otet balsamic si 350 de grame de bame.

Preparare

  • Se pune apa la fiert, cu sare. Se adauga bamele in clipa cand apa clocoteste. Se lasa sa fiarba doar cateva minute. Se scot apoi, se trec prin jetul de apa rece ori se pot tine intr-un vas cu apa rece.

    Se usuca usor cu un servet de hartie. Se adauga intr-un bol, se presara, sare, piper, patrunjelul spalat si tocat marunt, uleiul de masline si otetul balsamic. Se amesteca usor, cu doua spatule si se poate servi.

    Pofta buna!

Întrebări:




Comentarii:

26/04/2013

Incredibil de giustoasa!!!doar ca in loc de otet am pus suc de lamaie.o salata superba!multumim pentru reteta

(1) (0) Abuz
25/03/2012

Daca se gugaleste se afla unde se gasesc bamele

(0) (0) Abuz
25/03/2012

Exista bame in ro? ce sunt ele ,nu am auzit nici in spania nici in germania,nici in romania noastra

(0) (1) Abuz
25/03/2012

Este foarte buna!

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de ardei multicolora
Salata de ardei multicolora
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata orientala
Salata orientala
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata Panzanella - Salata italiana
Salata Panzanella - Salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.