Petitchef

Suberek

Aperitiv
4 porții
25 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - SUBEREK
    Din faina amestecata cu praful de copt si apa calduta in care am dizolvat sarea,framantam un aluat elastic, potrivit de tare, pe care il acoperim cu un prosop si il lasam 15 minut sa se odihneasca.
  • Etapa 2 - SUBEREK
    In putin ulei calim ceapa taiata marunt impreuna cu carnea tocata, amestecand continuu pana scade tot sucul lasat si apoi se condimenteaza cu lingurita de delicat,se pipereaza si se potriveste dupa gustul fiecaruia,apoi la sfarsit se adauga verdeata tocata.
  • Din aluatul crescut se intind, ajutandu-ne de un sucitor, foi de marimea unei clatite pe care se pune cate o lingura de umplutura de carne,apoi se indoaie si se lipeste toata marginea,presand usor cu varful degetelor si se prajesc in ulei incins.
  • După îndepărtarea pe prosoape de hartie si se serveste fierbinte.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Musaca de vinete
Musaca de vinete
4 porții
1 h 30 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Sarmale in foi de varza proaspata cu suc de rosii
Sarmale in foi de varza proaspata cu suc de rosii
8 porții
1 h 10 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Suberek de dobrogea (reteta video)
Suberek de dobrogea (reteta video)
10 porții
45 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tomato Burger
Tomato Burger
1 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Sandwich cu creveti
Sandwich cu creveti
4 porții
12 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.