Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Nimic nu e mai bun decat o carne gatita in sos! Usor de facut si care necesita doar cateva ingrediente; bucurati-va de reteta noastra de pui cu smantana si ciuperci. Ca acompaniament, ideal ar fi orezul (sau cartofii). O reteta testata si aprobata de intreaga echipa Petitchef!
Ingrediente
Preparare
Taiati ceapa, puiul si ciupercile in bucati.
Topiti untul intr-o tigaie. Adaugati ceapa si caliti.
Adaugati carnea de pui, catel de usturoi, sare si piper si amestecati bine. Acoperiti si lasati 5 minute pe foc mediu. Adaugati ciupercile si gatiti timp de 5 minute, amestecand.
Se adauga smantana si se amesteca timp de aproximativ 3 minute. Adaugati cepsoara si amestecati bine.
Gata!
Observații
Puteti folosi ciupercile pe care le preferati. Noi am folosit champignons.
Puteti inlocui carnea de pui cu cea de curcan.
Nutriție
- Carbo: 9g
- Grăsimi: 57.3g
- Grăsimi sat.: 32.7g
- Proteine: 50.2g
- Fibre: 3.4g
- Zahăr: 6.1g
- ProPoints: 20
- SmartPoints: 28
Echipamente de gătit
Atribute
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
cristian_g2017_1
A propos, intreb si eu ce este cepsoare? Este cumva ceapa verde?
alinuzta_a2016
Foarte bun!
anonymous
Daaa, o reteta excelenta!
steve_s2022
Un rahat cu cepsoara! Pfui !!!
Machilleos
Ceapa la pui cu smantana???
stela
Cand o reteta contine smantana ar fi bine sa se precizrze de care : lichida sau fermentata
emilia_t2015
Cepsoara = chives(arpagic)
Rodica Rosenthal
Ce este cepsoara?
Dana
Ciupercile se pun de 2 ori ? ! Adica le scoatem si le punem din nou ? Puiul se face in 10 minute ?
tonia_r2018
Ce este cepsoara?




Punctează această reţetă