Ingrediente: 800 g faina 3 oua 50 g drojdie 5 g zahar 350 ml apa 50 ml ulei sare umplutura 600 g branza de vaci zahar dupa gust 3 oua sare zahar vanilat coaja...
Ingrediente: Aluat 500 g faina 000 3 oua 100 g zahar 25 g drojdie ½ lgt sare 50 ml ulei 250- 300 ml lapte (in functie de tipul fainii) razatura de lamaie un ou...
Ingrediente: Pentru aluat : 800 g faina 150 g unt 250 ml lapte 2 oua 5 linguri zahar 50 g drojdie proaspata zahar vanilat Pentru umplutura: 1 kg branza de vaci...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: Pentru 27 bucati : Aluat 750 gr faina cernuta 200 ml lapte caldut 200 ml ulei 2 oua 50 gr zahar Coaja rasa de lamaie Esenta vanilinat (sau zahar)...
Ingrediente: 600 g faina 125 g unt 120 ml smantana 50 ml lapte 70 ml apa 100 gr zahar 1 zahar vanilat 4 galbenusuri 1 lingura ulei 1 fiola esenta vanilie coaja...