Petitchef

Branzoaice

Aperitiv
3 porții
1 oră
56 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Se cerne intr-un vas faina, se face loc in mijloc si se pun ouale, margarina, drojdia, smantana, zaharul, esenta si trepat laptele fierbinte (se toarna putin lapte se amesteca bine, iar putin lapte iar se amesteca).
  • Se framanta mai departe si cand aluatul nu se mai lipeste de vas se adauga uleiul.
    Se omogenizeaza din nou apoi se lasa la crescut cam 40-50 minute, dupa care foaia de aluat se intinde si se taie forme rotunde ceva mai mari (sau se fac direct )
  • Pentru umplutura se freaca branza de vaci cu zaharul, ouale, esenta, stafidele, coaja de lamaie si putina sare (intreaga operatie se face doar in momentul in care aveti deja aluatul pregatit, pentru ca altfel, de la zahar si oua, se va inmuia...si inevitabil, va curge)
  • Pentru umplutura se freaca branza de vaci cu zaharul, ouale, esenta, stafidele, coaja de lamaie si putina sare (intreaga operatie se face doar in momentul in care aveti deja aluatul pregatit, pentru ca altfel, de la zahar si oua, se va inmuia...si inevitabil, va curge)
  • Se pune deasupra fiecarei "rotite" de aluat cate 2-3 linguri branza (pe mijloc).
  • Lateralele se unesc la mijloc, apasand usor cu degetul ca sa se lipesca.
    Se ung cu galbenusul de ou si se dau la cuptor pe foc potrivit.


Întrebări:




Comentarii (13):

20/08/2013

TAREEEEEEEEEEEEEEEE

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/03/2014

Sunt foarte bune !!

(0) (0) Abuz
05/11/2013

Foarte bine arata

(0) (0) Abuz
01/10/2013

Ami plac foarte mult , ca nu sunt prajite an ulei

(0) (0) Abuz
21/04/2013

E foarte bune
super bune

(0) (0) Abuz
13/01/2013

Super bune!!!

(0) (0) Abuz
29/10/2012

Astept sa le introduc in cuptor,cred ca vor fi bune

(0) (0) Abuz
19/05/2012

Este o reteta buna

(0) (0) Abuz
05/02/2012

Am sa le incerc si eu,sunt delicioase

(0) (0) Abuz
29/01/2012

Excelent

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Madeleines - petitchef
Madeleines - petitchef
15 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mousse cu lamaie
Mousse cu lamaie
6 porții
12 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui tandoori petitchef
Pui tandoori petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează