Petitchef

CARNE VEGETALA CU LINTE / CARNE VEGETAL CON LENTEJAS

CARNE VEGETALA CU LINTE / CARNE VEGETAL CON LENTEJAS

Saptamana care a trecut, cum stiti am facut linte.Si cum am mancat numei eu cu copii, a mai ramas ceva, si ma-m gandit sa fac o carne vegetala.Este facuta in acelas mod, ca pe cealalta reteta de carne vegetalacu soia rosie.Numai ca difera formatul, si am lasat copozitia putin mai muale.
La semana que paso, como bien sabeis he hecho lentejas.Y como hemos comido solo yo y mis hijos, pues me sobro bastante, y he pensado en hacer una carne vegetal.Esta hecha del mismo modo que la carne vegetal con azuki. Solo que la hice, un poco diferente, y he dejado la compozicion un poco mas blanda la masa, que en la hotra receta.
Ingrediente:
600 gr linte fiarta
5-6 graunti usturoi
2-3 litri supa concentrata
2 linguri sos chinezesc
faina de gluten
mirodenii
sare
Ingredientes:
600 gr lentejas cocidas
5-6 dientes de ajo
2-3 litros sopa bien concentrada
2 cucharas salsa de soja
harina de gluten
especias
sare

Am mixat lintea cu usturoiul iam adaugat si ceva miridenii( cele care ne plac, ideale sant cele pentru carne), dupa care am inceput sa presar faina de gluten putin cate putin, si amestecand continuu.Cand a devenit consistenta, si nu mai admite-a sa amestec cu lingura, iam dat forma de sul si lam dat prin faina de gluten (asa face o capa si nu se mai desface la fierbere).
Lo primero he triturado las lentejas junto con el ajo, y le añado las especias(las que nos gusta, las ideales son las que son para la carne), despues añado poco ha poco harina de gluten, mesclando continuamente.Cuando se ha hecho mas solida que no la podia mesclar con una cuchara, le doi forma de rulo y lo paso por harina de gluten ( haci hace una capa, y se queda bien hal cocerlo).

Si leam fiert 45 min, intr-o supa consistenta, care iam adaugat si sosul chinezesc si cu multe mirodenii.
Y lo he cocido 45 min a fuego medio, en una sopa junto con especias y las dos cucharas de salsa de soja.
Iar unul dintre ele lam taiat cuburi, pentru a pregati un Pastel de carne vegetal.Celalalt a mers la congelator asteptand sa-i vina randul.
Uno lo he cortado en daditos, para preparar un Pastel de carne vegetal.Y el otro al congelador por ahora, asta que llega su turno.
Va multumesc pentru interesul cu care ati citit, ce am scris, imi cer sceze pentru greselile gramaticale!
Va mai astept, si cu alta ocazie!







Comentarii:

26/05/2013

Fabulos !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa crema de linte (specific arabesc)
Supa crema de linte (specific arabesc)
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Salata de linte cu feta
Salata de linte cu feta
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Pleurotus – carnea vegetala Pleurotus – carnea vegetala 6 motive sa consumam linte 6 motive sa consumam linte Mercimek Köftesi - Chiftelute vegetale din linte Mercimek Köftesi - Chiftelute vegetale din linte

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează