Chiftele cu piure

7 rețete
Rețetă Chiftelute de pui cu piure

Chiftelute de pui cu piure

Felul principal Ușor 20 min 30 min
Ingrediente: un piept de pui dezosat un morcov potrivit un cartof mare 2 catei de usturoi un ou 3-4 linguri pesmet patrunjel marar o lingura bulion condimente
Rețetă Chiftelute cu marar, piure si salata de sfecla

Chiftelute cu marar, piure si salata de sfecla

Felul principal Ușor 30 min 40 min
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ulei...
Rețetă Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto

Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto

Felul principal Ușor 10 min 20 min
Ingrediente: Pentru chiftelute ulei de masline 1 catel de usturoi, zdrobit 1 ceapa, tocata 400 gr carne de vitel, tocata 4 lingurite busuioc maruntit 1 lingura...
Rețetă Chiftelute de porc cu piure de cartofi

Chiftelute de porc cu piure de cartofi

Felul principal Ușor 30 min 30 min
Ingrediente: INGREDIENTE pt chiftele: -300-400 gr carne tocata de porc -100 gr paine inmoiata in apa -3-4 catzei usturoi pisat -1 ceapa mica tocata marunt -1...
Rețetă Chiftelute de porc cu piure de cartofi

Chiftelute de porc cu piure de cartofi

Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 300-400 g carne tocata de porc 100 g paine inmoiata in apa 3-4 catzei usturoi pisat 1 ceapa mica tocata marunt 1 ardei rosu tocat marunt 1 chili...
Rețetă Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto

Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto

Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: ulei de masline 1 catel de usturoi, zdrobit 1 ceapa, tocata 400 g carne de vitel, tocata 4 lingurite busuioc maruntit 1 lingura otet balsamic 1...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Chiftelute din piure de cartofi

Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 500 g cartofi 4-5 linguri cu faina pesmet 30 g margarina sare, piper, vegeta 1/2 legatura patrunjel 2 catei de usturoi 4 -5 ciuperci proaspete