Petitchef

Conservarea frunzelor de vita

Se aleg frunzele de dimensiuni potrivite ,in special dinacelea tinere, se spala si se zvanta .Se grupeaza in 10-15 frunze se sareaza ( sare mare) dupa fiecare si se strange sul ,se asaza in borcan si se continua pana ce acesta este plin ( indesat bine) intre fiecare sul se presara sare.,dar si deasupra,se strange bine capacul borcanului si se da la loc racoros si intunecat! In momentul in care doriti sa le folositi le clatiti de sare si le fierbeti putin,
Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frunze de vita de vie congelate
Frunze de vita de vie congelate
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Furnici in copac (spaghete din orez cu carne tocata de vita)
Furnici in copac (spaghete din orez cu carne tocata de vita)
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Hachis Parmentier - varianta usoara
Hachis Parmentier - varianta usoara
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei