Se pune zaharul ,laptele si margarina intr-o cratita pe foc si se lasa sa fiarba amestecand usor ,pana se ingroase putin ,ca si o glazura ,cand e rece curge asa
Din acest sirop se iau deoparte 4-5 linguri pentru a pune glazura pe checul gata copt.Galbenusurile se freaca putin ,se adauga in sirop.
Se pune faina ,praful de copt,esenta de rom ,se amesteca usor ,apoi se pun si albusele batute spuma si nuca.
Aluatul e mai dens ,cred ca se vede,dar e tare bun place sa manace asa necopt,zice ca are gust de salam de biscuiti.
Pus intr-o forma rotunda ,unsa cu ulei si presarata cu putina faina.Se da la cuptor si testati cu scobitoarea cand e gata. Deasupra se pune glazura ce lasat-o deoparte.Si o feliuta.
Comentarii:
Cat zahar?
Foarte bună. Mulţumesc
Un chec super
Foarte bun.felicitari.
Super ♥
Nice
Fain
Foarte bun la multi ani