Petitchef

Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu!

Desert
4 porții
40 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • . Se culege zmeura din gradina… Dar nu ca mine, cu capul descoperit, ca riscati sa vi sa faca rau, asa cum patit eu azi Sau mai simplu se cumpara de la piata, asa nici nu va zgariati pe maini si picioare . O spalam sub jet usor de apa, ca sa nu distrugem boabele de zmeura
  • Zdrobim biscuitii cu sucitorul sau la robot si ii amestecam cu untul topit. Pregatim gelatina: o adaugam intr-un ibric in 5 linguri de apa, o lasam sa se umfle dupa care o incalzim usor (nu o fierbem) si amestecam pana se dizolva
  • Amestecam crema de branza, branzica proaspata , zaharul, zaharul vanilat si coaja de portocala
  • Adaugam gelatina in compozitie Adaugam si zmeura, amestecand cu grija sa nu distrugem boabele si pastrand cateva pentru ornat
  • Pregatim inelele si punem compozitia de biscuit, presam bine.Adaugam si compozitia de branza, impartind-o egal intre cele patru inele, si ornam cu zmeura
  • Dam la rece. Eu eram in mare graba ca aveam de cules un pitic de la gradi, asa ca dupa 1/2 ora am scos inelele. Crema se tinea binisor. Ornam cu ciocolata

Rețete inrudite

YouTube

Desert crema vegana


Poze

Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu!
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu! - poza 2
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu! - poza 3
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu! - poza 4
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu! - poza 5
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu! - poza 6
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu! - poza 7
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu! - poza 8
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu! - poza 9
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu! - poza 10
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu! - poza 11
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu! - poza 12

Întrebări:




Comentarii:

02/07/2015

Deliciu de vara si ...pntru dolofani.

(0) (0) Abuz
26/06/2015

Arata ok.

(0) (0) Abuz
25/06/2015

Apetisante

(0) (0) Abuz
25/06/2015

Minunat!

(0) (0) Abuz
25/06/2015

Arata foarte bine

(0) (0) Abuz
25/06/2015

Iepuroaico, te-ai cam grabit si te-ai facut de poveste!

(0) (0) Abuz
25/06/2015

Delicios

(0) (0) Abuz
edithke, 25/06/2015

EXCELENT

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Desert crema vegana
Desert crema vegana
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
12 porții
3 ore
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Vols au vent cu mascarpone si zmeura
Vols au vent cu mascarpone si zmeura
8 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Tiramisu cu zmeura - petitchef
Tiramisu cu zmeura - petitchef
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Financiers cu zmeura
Financiers cu zmeura
12 porții
48 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează