Ingrediente: 1 kg. mere 175 gr.unt 4 oua 100 gr. zahar 400 gr. faina cca 100 ml lapte 4 linguri miere fluida 2 linguri zahar, 1/2 lingurita scortisoara sucul de la...
Ingrediente: 100g de fulgi de ovaz, 220g de faina integrala, 1 lingurita de scortisoara macinata, 220g de zahar (de preferat zahar brun), putina sare, 1 lin...
Ingrediente: 1 ou intreg o lingurita bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamiie 30 g. unt 150 g. zahar 2 linguri miere de albine 3 linguri lapte 450 g. faina 1...
Mierea este compusa din doua zaharuri principale, levuloza si dextroza. Mierea este rapid absorbita in sange, oferind un impuls de energie rapid pentru organism. Contine, de asemenea proteine, vitamine si minerale, dar nu contine colesterol.
Ingrediente: patru caise patru linguri de zahar brun 40 grame unt patru lingurite de miere 100 grame mascarpone o pastaie de vainilie de bourbon cateva frunzulite ...
Ingrediente: Pentru foi: 370-400 g faina 150 g miere 75 g zahar 50 ml lapte 50 g unt un ou o lingurita bicarbonat Pentru crema: 500 ml lapte 70 g gris zeama si coa...
Ingrediente: 150 g zahar 2 linguri pline cu miere de albine 2 oua 2 linguri cacao 1 lingurita amoniac sau praf de copt 250 g unt/margarina faina cat cuprinde, cca...
Ingrediente: Pentru aluat: 120 g faina, 150 g zahar pudra, 50 g miere, 60 g unt, 1 galbenus, 2 linguri nuca macinata, 2 linguri de zeama de portocale, 2 linguri de...
Ingrediente: 500 g faina 180 g zahar 5 linguri cu miere 3 pahare cu apa 200 ml ulei esenta de vanilie esenta de rom 1 plic praf de copt Pentru crema: 1l de lapte...
Ingrediente: 500 ml frisca lichida proaspata 2 lg miere 2 lg zahar brun 4 g gelatina coaja de la jumatate de portocala Pentru sos: 100 ml suc proaspat de portoca...
Ingrediente: 500 faina un ou 50 g unt 3 linguri miere 100 g zahar 3 linguri lapte un plic praf de copt o lingurita suc de lamaie 200 ml frisca lichi...
Ingrediente: 300 g faina 200 g unt 50 g zahar 1/2 pahar apa rece putina sare 600 g mere verzi 1 lamiie 4 linguri de miere 150 g miez de nuca o lingura zahar brun...
Ingrediente: Meringue-ul italian: 2 albusuri 165 gr zahar 50 ml apa Crema: 200 ml de frisca lichida 30% grasime 40 gr alune 40 gr migdale 60 gr fistic ...
Ingrediente: 200 gr gris de grau dur 100 gr faina 10 gr zahar 1 lingurita de sare 1 plic de praf de copt 10 gr drojdie de panificatie proaspata (sau un plic d...