Chec cu dovleac, ciuperci și brânză scamorza: rețetă gustoasă și ușor de făcut

Felul principal
Ușor
1 h 30 m
229 Kcal

Checul de dovleac cu ciuperci și brânză scamorza este un fel principal vegetarian ușor și gustos, perfect pentru prânzurile și cinele de toamnă. Preparat cu un amestec moale de dovleac și cartofi, îmbogățit cu parmezan și pesmet pentru o textură fermă, este umplut cu ciuperci și brânză scamorza afumată, care se topește la gătit pentru a crea o inimă fibroasă irezistibilă. Copt în formă de chec, acesta dezvoltă o crustă aurie și crocantă care înconjoară o umplutură cremoasă, parfumată cu rozmarin. Un preparat vegetarian apetisant și pitoresc, perfect de servit cald ca alternativă la clasica chiftea sau drob.

Ingrediente

6

Materiale

  • Formă pentru chec 23 x 15
  • Placă de tăiat
  • Hârtie de copt
  • Tavă de cuptor
  • Cuțit
  • Tigaie