Petitchef

Gem de caise cu pepene

Desert
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cum se procedeaza:
    Se oparesc caisele si se curata de coaja si samburi. Se taie pepenele in doua, se scot samburii si se indeparteaza coaja.
  • Se amesteca caisele cu pepenele intr-un vas cu mixerul si se adauga zeama de lamaie. Se toarna apoi compozitia intr-un vas inalt, se adauga zaharul si se pune la fiert, amestecand continuu, pana gemul scade si se leaga.
  • Se toarna gemul in borcane curate si se capseaza. Se pun borcanele cu gura in jos timp de 5 minute dupa care se pun la racit.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Tartar cu prosciutto si pepene




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gem de caise - Petitchef
Gem de caise - Petitchef
15 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
15 porții
45 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gem de gutui cu dovleac
Gem de gutui cu dovleac
10 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gem de gutui cu nuca
Gem de gutui cu nuca
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile“Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei