-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Desert
-
Negresa
-
Negresa de post
-
Negresa de post - petitchef
Negresa de post - Petitchef
Simpla, gustoasa si pufoasa...negresa de post
Materiale
- tava de copt rotunda sau patrata
Preparare
-
Intr-un castron mare se freaca zaharul cu uleiul.
-
Se adauga bicarbonatul "stins" cu zeama de lamaie, coaja rasa de la lamaie, zaharul vanilat, gemul (de caise, visine, prune) si 300 ml apa.
-
Dupa ce totul s-a omogenizat perfect, se adauga treptat, faina cernuta impreuna cu cacaoa si miezul de nuca tocat marunt.
-
Se amesteca pana se obtine un aluat nu prea tare si se punte intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
-
Se preincalzeste cuptorul la 220˚. Se pune tava in cuptor si se coace 25-30 minute.
-
Se taie in tava si se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca.
SAU
O puteti scoate pe un gratar sa se raceasca.
-
Se serveste simpla, pudrata cu nuca de cocos, cu frisca vegetala sau cu glazura de ciocolata.
Observații:
Frisca vegetala este optionala.
Puteti face o glazura de ciocolata.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete