Ingrediente: 250 gr linte verde (fiartă și scursă) 300 gr dovleac 200 gr sfeclă fiartă (1 medie) 200 gr de varză roșie (aproximativ 1/4) Câteva fire de...
Ingrediente: 350 gr dovleac 1 picătură de ulei de măsline 200 gr brânză feta 60 g iaurt grecesc 1 (sau 2) linguri de miere 1 linguriță rozmarin uscat 1 vârf de...
Ingrediente: Pentru foaie: 3 cani de faina 1 ou 1 lingura de zahar 1 lingura cu miere 50 g unt 1 lingurita de otet 1/2 cana cu apa Pentru umplutura: 500g...
Ingrediente: Aluat: 9 linguri de ulei 200 ml lapte batut 1 plic praf de copt 200 g nuci macinate 250 g faina 1 lingura miere 1 lingura de zahar brun coaja rasa...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 900 g dovlec pentru placinta, curatat si taiat cubulete 3 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi 1 ceapa alba, curatata si taiata in sferturi...
Ingrediente: 8 linguri de unt topit 2 1 / 2 cesti faina 2 linguri bicarbonat de sodiu 1 / 2 lingurita de sare 2 oua mari 1 1 / 2 cesti de zahar 1 ceaca piure...
Ingrediente: 440 g faina de panificatie 120 ml lapte de soia 120 gr dovleac fiert la aburi 50 ml ulei de masline virgin 20 g miere 20 g sare 8 g drojdie proaspata