Friganele cu pesto

Felul principal
Foarte ușor
20 min
234 Kcal

Un mod simplu si original de a transforma feliile de paine intr-un sandwich delicios. Si nu uitați parmezanul ras pentru un plus de savoare:-)

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Friganele cu pesto - Preparare etapa 1Întindeti pesto pe toata suprafata felii de paine. Acoperiti cu parmezan ras (aproximativ 1 lingura). Îndoiti painea în 3.
  • Friganele cu pesto - Preparare etapa 2Amestecati oul, laptele, sarea, piperul.
  • Friganele cu pesto - Preparare etapa 3Înmuiati rulourile in amestecul de ou + lapte.
  • Friganele cu pesto - Preparare etapa 4Incalziti o tigaie la foc mediu cu un pic de ulei de masline.
  • Friganele cu pesto - Preparare etapa 5Gatiti sandvisurile timp de 5 minute pe fiecare parte, monitorizand prajirea
  • Friganele cu pesto - Preparare etapa 6Luati de pe foc si serviti fierbinte, presarat cu parmezan ras.

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Cât timp durează să prepari friganele cu pesto?

Prepararea frigănelelor cu pesto durează aproximativ 20 de minute, incluzând atât timpul de pregătire, cât și cel de gătire.
Ingredientele esențiale includ felii de pâine, pesto, parmezan ras, ou, lapte, ulei de măsline, sare și piper.
Da, poți înlocui pesto cu alte tipuri de sosuri sau unturi aromate, cum ar fi untul de usturoi sau sosul de roșii, pentru a obține arome diferite.
Nu, această rețetă conține ou și parmezan, dar poți adapta rețeta folosind alternative vegane pentru ou și brânză.
Pâinea de tip ciabatta sau sourdough este ideală pentru friganele cu pesto, deoarece are o textură bună și absoarbe aromele fără a se destrăma.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 234Kcal
  • Carbo: 14.7g
  • Grăsimi: 15.1g
  • Grăsimi sat.: 3.4g
  • Proteine: 8.2g
  • Fibre: 2.6g
  • Zahăr: 3.6g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (81g)

Echipamente de gătit

Plită

Atribute

Poate fi congelat
Păstrare la frigider
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.67/5, 6 voturi 1 comentariu

Ionel

În loc de sare scrie are!
Milțumesc

abuz