Dulceata de cirese albe
Am primit de la o pritena de a mea, fara se exagerez un lighean de cirese, adica erau asa
si m-am gandit sa fac dulceata, insa eram asa fara chef, dar am zis hai sa vedem ce o sa iasa, am scos samburii, le-am spalat si apoi le-am pus in oala pana a doua zi cu un strat de cirese si unul de zahar, la o farfurie de supa, cu varf de cirese am pus un kg de zahar si o lamaie.
A doua zi le-am fiert aproximativ 3 ore, am lasat-o sa se raceasca si uite ce a iesit, este pentru prima data cand fac si cand mananc asa ceva si pot spune ca merita.
A doua zi le-am fiert aproximativ 3 ore, am lasat-o sa se raceasca si uite ce a iesit, este pentru prima data cand fac si cand mananc asa ceva si pot spune ca merita.
DaNa's Blog
Comentarii
anonymous
Usor si gustos.
anonymous
Am facut la fel dar inca au multa zeama
anonymous
Sigur o sa fac si eu. Bravo.
anonymous
Este o tampenmie vreau sa oo incerc