Petitchef

Ciuperci portobello la cuptor

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 sau 3 ciuperci portobello

2 cani piure de cartofi

200 gr. mazarea

2 linguri ulei de masline

sare, piper

branza rasa

Preparare

  • Se spala, se rup coditele si se curata bine ciupercile.
  • Se stropesc cu putin ulei de masline si se condimeneaza dupa plac cu sare si piper.
  • Se pun intr-o tava si se lasa circa 10 minute la cupor la 250C.
  • Intre timp se amesteca piureul de cartofi cu mazarea intr-un procesor pana cand se obtine o pasta omogena.
  • Se scot apoi ciupercile se aseaza pe o farfurie si se umplu cu piureul verd, se presara putina branza sau cascaval ras si se mai pun la cuptor la 250C inca cateva minute.
  • Se servesc calde cu branza rasa.

Poze

CIUPERCI PORTOBELLO LA CUPTOR, poza 1CIUPERCI PORTOBELLO LA CUPTOR, poza 2



Comentarii:

28/10/2013

Foarte interesanta reteta si preparatul deosebit de gustos si consistent. Omul cat traieste invata! Multumesc

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci cu oua
Ciuperci cu oua
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciuperci cu ardei la cuptor
Ciuperci cu ardei la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Ciuperci umplute cu sunca la cuptor
Ciuperci umplute cu sunca la cuptor
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciuperci cu sos de smantana la cuptor
Ciuperci cu sos de smantana la cuptor
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: