Petitchef

Ficatei de pui pane

Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500 g ficat de pui 2 oua 5 linguri faina sare, piper

Mod de preparare: 1. Se spala si se scurg ficateii, se condimenteaza. 2. Se face un aluat ca de clatite (un pic mai gros) condimentat cu sare si piper. 3. Se dau ficateii prin aluat, se pun in uleiul incins si se da focul mai mic ca sa se patrunda fara sa se arda. Am folosit ulei de palmier cu Zero Colesterol. Nu miroase a prajeala. Sunt mai crocanti. Se servesc cu garnitura de cartofi, ciuperci, salata sau muraturi. Pofta buna.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui pane
Ficatei de pui pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ficatei de pui pane
Ficatei de pui pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ficatei de pui cu legume
Ficatei de pui cu legume
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăAmericane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.