Petitchef

Ficatei de pui pane

Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500 g ficat de pui 2 oua 5 linguri faina sare, piper

Mod de preparare: 1. Se spala si se scurg ficateii, se condimenteaza. 2. Se face un aluat ca de clatite (un pic mai gros) condimentat cu sare si piper. 3. Se dau ficateii prin aluat, se pun in uleiul incins si se da focul mai mic ca sa se patrunda fara sa se arda. Am folosit ulei de palmier cu Zero Colesterol. Nu miroase a prajeala. Sunt mai crocanti. Se servesc cu garnitura de cartofi, ciuperci, salata sau muraturi. Pofta buna.








Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui pane
Ficatei de pui pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ficatei de pui pane
Ficatei de pui pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ficatei de pui cu sos de rosii si bacon
Ficatei de pui cu sos de rosii si bacon
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
6 porții
1h30m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: