Petitchef

Ficatei de pui pane

Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500 g ficat de pui 2 oua 5 linguri faina sare, piper

Mod de preparare: 1. Se spala si se scurg ficateii, se condimenteaza. 2. Se face un aluat ca de clatite (un pic mai gros) condimentat cu sare si piper. 3. Se dau ficateii prin aluat, se pun in uleiul incins si se da focul mai mic ca sa se patrunda fara sa se arda. Am folosit ulei de palmier cu Zero Colesterol. Nu miroase a prajeala. Sunt mai crocanti. Se servesc cu garnitura de cartofi, ciuperci, salata sau muraturi. Pofta buna.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu taitei (expres)
Pui cu taitei (expres)
1 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti Ficatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.