Petitchef

FILE DE MERLUCIU PANE CU OREZ

FILE DE MERLUCIU PANE CU OREZ Pestele pane se poate face din orice fel de peste file fara oase, proaspat sau congelat, eu am folosit merluciu.
Pestele se spala se sareaza, se da prin faina, pesmet sau gris, apoi prin ou batut cu un pic de sare, usturoi pisat, piper (eu folosesc si busuioc), apoi se prajeste in ulei incins.
pestele prajit se scurge pe un servetel si se serveste stropit cu lamaie, iar garnitura am facut un orez cu legume si ou.







Comentarii:

22/11/2012

DELICIOS

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Merluciu cu scoici
Merluciu cu scoici
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! De ce sa consumam orez brun? De ce sa consumam orez brun?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează