Petitchef

FILE DE MERLUCIU PANE CU OREZ

Pestele pane se poate face din orice fel de peste file fara oase, proaspat sau congelat, eu am folosit merluciu.
Pestele se spala se sareaza, se da prin faina, pesmet sau gris, apoi prin ou batut cu un pic de sare, usturoi pisat, piper (eu folosesc si busuioc), apoi se prajeste in ulei incins.
pestele prajit se scurge pe un servetel si se serveste stropit cu lamaie, iar garnitura am facut un orez cu legume si ou.






Comentarii:

22/11/2012

DELICIOS

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă File de somon la tigaie cu orez si sos de ciuperci
File de somon la tigaie cu orez si sos de ciuperci
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă File de merluciu la cuptor cu vin si legume
File de merluciu la cuptor cu vin si legume
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă File de cod pane si orez garnitura
File de cod pane si orez garnitura
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Merluciu cu scoici
Merluciu cu scoici
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei