Cand am scris despre mamaliga, de fapt despre mamaligi, vad ca am omis varianta asta, unii spun ca ar fi bucovineana, altii ardeleana, nu am studiat indeajuns problema dar va pot arata
mamaliga.

E destul de important sa folositi
cartofi albi, sapunarii dau o textura lipicioasa mamaligii asteia. Asadar ii taiati si ii puneti la fiert in apa, taiati bucati. Daca vreti, daca nu, nu.
Se sfarama in ceaun, in apa in care au fiert, asa ca pot foarte bine sa se rasfiarba. Eu am pus si putin ulei, nu e musai, insa nu uitati de
sare, trebuie ceva mai multa decat la mamaliga clasica.

Dupa care se procedeaza ca la orice mamaliga clasica, se pune
malaiul, se amesteca, se pune capac, se scoate capac, se amesteca si tot asa pana considerati ca este gata, eu consider dupa stratul care se lipeste de
ceaun.
Noi am asortat-o (ee? v-am spart) si cu sarmale si cu ciuperci cu smantana. C’asa e in tenis.

De prin piata adunate, la pret de nimica luate. Niste teline frumusele si ardei, asa de frumusele mi s-au parut ca am zis sa vi le arat.

hard roc aleluia
Comentarii:
Foarte buna