Petitchef

MUSACA DE CONOPIDA




Ingrediente:
1 conopid? frumoas?, 500 g carne macr?, 1 ceap?, 3 linguri unt sau untur?, 1 ou, sare, piper, 2 linguri pesmet.
Se rup buchetele, f?r? cotoare, de la o conopid? frumoas?, se spal? ?i se fierb pe jum?tate în ap? cu sare. Se scurg de ap?. Se d? carnea prin ma?ina de tocat.


Mod de preparare:
Se pr?je?te în unt sau în untur? cu o ceap? t?iat? m?runt. Se adaug? un praf de piper, sare ?i un ou. Se unge o form? cu unt, se presar? pesmet. Se a?az? un rând de conopid?, împ?r?ind astfel buchetele, încât stratul s? fie cât mai egal. Se pune un rând de carne apoi alt rând de conopid?.

Se presar? pesmet, se adauga o lingur? de unt. Se d? la cuptor. Când este gata se r?stoarn?.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa de conopida si fistic
Supa de conopida si fistic
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Conopida – „Varza cu studii superioare” Conopida – „Varza cu studii superioare” Romanesco – conopida martiana Romanesco – conopida martiana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: