Ingrediente: Asadar aveti nevoie de: (pentru o tava de aprox. 20/30 cm sau 2 tavi rotunde de tarta cu diametrul 20cm) Pentru aluat: 1 ou 500 gr faina 220 ml apa...
Ingrediente: branza veche si sarata de oaie (am avut cam 350g) 1 pachet margarina/unt 2 oua 1 iaurt mic (merge si samantana sau un iaurt mai gras) seminte de...
Ingrediente: 1 plic Maggi Idea Zilei o jumatate de piept de pui taiat cuburi si prajit in ulei, se poate inlocui cu 150 g sunca, ca in indicatiile de pe pachet...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 4 oua somon afumat (vreo 30g) branza ( eu am pus de oaie, branza cu mucegai albastru, brie, branza de capra, cascaval ) masline fara samburi
Ingrediente: o jumatate de pachet de spaghetti 50 g cascaval ras 50 g parmesan bloc 50 g parmezan ras pentru servit 50 g branza iute de oaie 50 g mozzarela 50...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.