-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete de mancaruri cu patrunjel
-
Rețete plăcintă cu pătrunjel
-
Retete placinta cu cascaval si patrunjel
-
Placinta cu multe feluri de branza
Placinta cu multe feluri de branza
Preparare
-
A uns un vas de iena cu ulei de masline extravirgin.
-
A uns fiecare foaie de foietaj cu ulei de masline si am asezat 8 foi una peste alta.
-
Apoi a amestecat toate branzeturile cu oul, sarea si nucsoara si am turnat amestecul obtinut peste foietaj.
-
A acoperit cu inca 8 straturi de foietaj unse fiecare cu unei.
-
A copt in cuptorul preincalzit 25 de minute sau pana foietajul este auriu si centrul facut.
-
Lasati sa se odihneasca placinta si apoi taiati in dreptunghiuri si serviti.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Mi-a fost greu din pacate sa fac eu aluatul asa ca..pofta buna!