Petitchef

Pandispan cu Prajituri

6 rețete
Rețetă Pandispan pentru prajituri

Pandispan pentru prajituri

(10 voturi) , (2) , (19)
Altele Foarte ușor 15 min 30 min
Ingrediente: 2 oua 2 linguri de zahar 2 linguri de faina zahar vanilinat o jumatate de lingurita de praf de copt...
Rețetă Rulada de pandispan cu lamaie

Rulada de pandispan cu lamaie

(6 voturi) , (1) , (1)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: Umplutura: 2 plicuri de gelatina 150 ml vin alb 3 galbenusuri 100 g zahar 1 lingurita coaja de lamaie 50ml zeama de lamaie 250ml frisca 2 lingurite pr...
Rețetă Prajitura cu fructe de padure

Prajitura cu fructe de padure

(53 voturi) , (8) , (13)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 250 g unt 250 g zahar 4 oua 400 g faina 1 lingurita si jumatate de praf de copt 300 g fructe de padure...
Rețetă Flori de salcam in pandispan

Flori de salcam in pandispan

(1 vot) , (1) , (1)
Altele Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 2 oua mari sau 2 mijlocii si un albus ramas, 40 g faina, o lingura rom, 7-8 ciorchini de flori de saicim, 30 g zahar pudra, un plic cu zahar vanil...
Rețetă Prajitura din pandispan cu fructe si zahar ars

Prajitura din pandispan cu fructe si zahar ars

(4 voturi) , (1)
Reteta pentru Prajitura din pandispan cu fructe si zahar ars Cantitatile ingredientelor si modul de preparare sint identice ca in reteta precedenta. Se poate prepara din cantitatile reduse la jumatate pentru o cratita de 2 1. Zaharul tos (150 g) se c
Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

(73 voturi) , (9 comentarii)

Unii ar putea spune ca sarbatorile de iarna incep din 1 Decembrie, altii odata cu Sf. Nicolae, dar cei mai multi simtim ca sarbatorile incep din Ajunul Craciunului cand in case se simte mirosul puternic al bunatatilor traditionale, al vinului fiert si a scortisoarei,...

Rețetă Sfaturi practice - Blat Pandispan

Sfaturi practice - Blat Pandispan

(15 voturi) , (1) , (5)
Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.