Petitchef

Pasta de corcoduse verzi pentru iarna
















Pasta de corcoduse verzi pentru iarna


Inlaturam corcodusele patate sau stricate, le spalam bine si le punem intr-o oala cu apa cat sa le acopere putin, sa aibe loc sa fiarba. Cand incepe sa se desprinda samburele de pulpa le strecuram si inlaturam samburii. Se pun in pungi la congelator cu tot cu zeama in care au fiert sau in sticle pentru iarna ca sa economisim spatiul din congelator. Borcanele sau sticlele se spala si se clatesc bine apoi se oparesc cu apa fiarta. Se usuca borcanele si apoi se umplu cu pasta calduta, se inchide capacul cu putere si se pun in paturi pana a doua zi. Daca doriti le puteti fierbe la bain marie ca sa fiti siguri ca tine pana la iarna. Este foarte acrisoara asa cum imi plac mie borsurile, contine vitamina C si ii da un gust aparte ciorbei. Eu le folosesc de mult timp pentru ca nu fac bors iar asta de la tarani nu mai e ca alta data. Cea congelata se desface din punga si se pune cubul congelat direct in ciorba.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă TOAST CU RILLETTE SI MURATURI
TOAST CU RILLETTE SI MURATURI
12 porții
16 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Pasta de ton in cupe de lamaie
Pasta de ton in cupe de lamaie
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pasta de leustean
Pasta de leustean
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Turta dulce - Simbolul Sarbatorilor de Iarna Turta dulce - Simbolul Sarbatorilor de Iarna Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.