Petitchef

PASTA DE SPANAC SI TOFU / UNTABLE DE ESPINACAS Y TOFU



Cred ca vam plictisit de tofu, promit ca pentru o perioada nu nu voi mai reveni el. Reteta asta este foarte simplu de facut si foarte gustoasa, mie personal imi place sa mananc paine, dar intodeauna unsa cu ceva si cum spanacul i-ti sterpezeste dinti nu prea il iubesc in salate, asa ca probez facut pasa cu diferite ingrediete iar aceasta reteta mia placut foarte mult si vreau sa o impartasesc cu voi, sper sa va placa. 
Creo que hos he aburido con mis recetas de tofu, bueno esta es digamos la ultima por un tiempo. Es una receta sensilla, sabrosa y saludable. A mi personalmente me gusta mucho comer pan, pero siempre untada con algo, esta vez he elejido las espinacas, las espinacas mucho no me gusta crudas, por el motivo que te deja los dientes raro,pero hecho asi no te pasa absolutamente nada por eso pruebo varios ingredientes y esta me a gustado mucho, asi que la comparto con vosotros, espero que les guste.
Ingrediente:
250 gr tofu
1 lingura miso
1 lingura lecitina
1/2 zeama de lamaie
150 gr spanac proaspat
1 ceapa verde
sare dupa gust
Ingredientes:
250 gr tofu
1 cuchara miso
1 cuchara lecitina
1/2 zumo de limon
150 gr espinaca fresca
1 cebolleta
sal al gusto
Prima data am mixat primele 4 ingrediente.
Lo primero he triturado los primeros 4 ingredientes.
Dupa care putin cate putin adaug spanacul, iar la final ceapa verde.
Poco a poco añado las espinacas y al final la cebolleta.
Si este gata, acum gustam si vedem cata sare are nevoi, multa nu prea are nevoie caci miso este foarte sarat.
Y listo, ahora se pone la sal mucha no hace falta porque el miso tiene mucha sal.
Dar ca sa fie bun bun trebuie pus intrun vas cu capac si tinut la frigider minim 30 min pentru ca gusturile sa se amestece bine, dupa care se poate servi. Mie mia durat doua zile si nu sa stricat.
Despues se guarda en un recipiente con tapa y se deja en el frigorifico minimo 30 min para que los sabores se mesclen bien, despues se puede servir.A mi me a durado dos dias y estaba igual de bueno.








Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta sfoglia con ricotta e spinaci
Pasta sfoglia con ricotta e spinaci
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paine cu pasta de sfecla, spanac si ardei
Paine cu pasta de sfecla, spanac si ardei
6 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Blinele cu spanac
Blinele cu spanac
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Tofu – Branza de Asia! Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: