Ingrediente: Mix de salata 140 gr de boabe porumb 2 rosii 1 shallota 40 gr seminte de pin 12 varfuri de sparanghel 90 de grame de piept de rata uscat 100 de...
Ingrediente: 4 cepe potrivite 1 capatana de usturoi 1 cutie de rosii cuburi 2 linguri bulion 1 punga de pipote si inimi 1 cana de apa sare, delikat, piper
Ingrediente: 500 g pipote, 6 cepe verzi cu tot cu cozi, 3 morcovi mici, 1 ardei gras, 4 rosii foarte coapte, decojite, 500g mazare, 2 linguri de marar tocat.
Ingrediente: jumatete kg pipote -un borcan 800 grame mazare 3 cepe verzi -un morcov o lingura pasta rosii 2 linguri zarzavat pentru ciorben si tocanite sare,...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 500 g amestec de pipote si inimi de pui 500 g cartofi, curatati si taiati cubulete de 2 cm 2 linguri de ulei de floarea-soarelui 2 cepe, tocata...
Ingrediente: 1 kg pipote si inimi de pasare 100 ml. ulei 100 g. morcov 100 g. ceapa 100 g. ardei gras 100 g. pastarnac 100 g. telina 200-300 g. cartofi 200 g....