Petitchef

Tocanita de pipote si inimi

Felul principal
4 porții
15 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Am spalat si curatat inimile si pipotele.Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se calesc in putin ulei.
    Cand ceapa e sticloasa adaugam pipotele si inimile si le calim impreuna cu ceapa si usturoiul.Cand s-au calit, adaugam cana de apa si lasam pentru 30 de minute sa fiarba.Adaugam sare si piperul iar daca mai scade apa completam cat sa le acopere.Dupa jumatatea de ora adaugam rosiile cuburi si bulionul si mai lasam pe foc pana scade si devine ca un sos.
    Adaugam patrunjelul tocat marunt si servim cu piure de cartofi.


Poze

Tocanita de pipote si inimi
Tocanita de pipote si inimi - poza 2
Tocanita de pipote si inimi - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

19/02/2014

Excelent, asa da

(0) (0) Abuz
29/12/2012

Bunaaaa...........

(0) (0) Abuz
31/01/2012

Super buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tartinade de rosii uscate si busuioc
Tartinade de rosii uscate si busuioc
4 porții
5 min
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează