Petitchef

Ciorba de pipote si inimi de pasare

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg pipote si inimi de pasare

100 ml. ulei

100 g. morcov

100 g. ceapa

100 g. ardei gras

100 g. pastarnac

100 g. telina

200-300 g. cartofi

200 g. rosii in bulion

1 legatura patrunjel proaspat, tocat

500 ml. zeama de varza (moare) sau o cana de bors

Preparare

  • Opariti inimile si pipotele si aruncati apa. Fierbeti pipotele, inimile si zarzavatul calit in 4 litri de apa in care ati adaugat o lingura de sare. Spumati des.
  • Caliti in ulei zarzavatul curatat de coaja si tocat. Dupa ce pipotele au fiert bine , adaugati cartofii taiati cubulete.
  • Lasati sa fiarba 1-15 minute, apoi adaugati rosiile zi zeama de varza. Potriviti de sare si adaugati patrunjelul tocat. Serviti fierbinte cu smantana si ardei iuti.

Întrebări:




Comentarii:

Gheorghe, 29/12/2018

Rog definitia o portie ( gr.)
Reteta super .
La multi ani .

(0) (0) Abuz
03/03/2014

Foarte delicioasa

(0) (0) Abuz
24/09/2013

Buna ciorba

(0) (0) Abuz
05/09/2013

Good

(0) (0) Abuz
31/03/2013

Buna fff bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de pipote si inimioare
Ciorba de pipote si inimioare
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de pipote a la grec
Ciorba de pipote a la grec
8 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de pipote
Ciorba de pipote
6 porții
1h30m
Ușor
3.4 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei