Petitchef

Ciorba de pipote si inimioare

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
400 g amestec pipote si inimi



1 radacina albitura

1 legatura patrunjel

1/2 telina

fidea

1 cutie rosii intregi in suc

1 cana de bors acru

un praf de sare

Preparare

  • Spalam pipotele si inimile, le curatam bine si le punem la fiert in apa cu putina sare. Avem grija sa adunam spuma pe care o va lasa carnea. Curatam si taiem in cubulete mici legumele (morcovii, telina, albitura). Tocam si coditele de patrunjel.
  • Adaugam toate legumele in oala cu ciorba. Ceapa o punem intreaga, dar dupa ce a fiert o pasam si o punem in ciorba. Cand carnea si legumele au fiert adaugam rosiile tocate marunt. Condimentam cu sare dupa gust.
  • Mai lasam sa fiarba vreo 10 minute si apoi adaugam fideaua. Dam borsul in clocot, iar apoi il adaugam in ciorba. Servim cu patrunjel proaspat tocat.

Întrebări:




Comentarii:

Catalin, 26/01/2020

Si eu am pus oala.

(0) (0) Abuz
08/03/2014

Minunat, e usor si pare bun. Ii lipseste insa, ingredientul esssential ! Cel care, (pt. mine cel putin), da unei "fierturi", titlul de ciorba sau bors: LEEUSTEANUL !!!!!!!! Pus cand opresti focul, si inabusit 10-15 min. Mmiam!

(0) (0) Abuz
24/01/2014

Pare simplu si bun

(0) (0) Abuz
05/09/2013

Am pus oala pe aragaz

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de pipote a la grec
Ciorba de pipote a la grec
8 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de pui
Ciorba de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ciorba de pipote
Ciorba de pipote
6 porții
1h30m
Ușor
3.4 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.