Ingrediente: 250 g faina 150 g unt 100 g zahar pudra 3 galbenusuri coaja de lamaie 1 varf de cutit sare fina 50g nuci macinate 3 linguri rom dulceata de cirese...
Ingrediente: pentru Crema: 3 oua mari, 150 ml lapte, 150-200 g zahar tos, 500 g frisca, 67 foi de gelatina 15 ml rom, un plic cu zahar vanilat. pentru Frisca...
Ingrediente: 300 g ficat 100 g franzela 150 ml lapte 150 g slanina afumata 150 g ceapa 100 ml smintina 4 oua 30 ml rom sau coniac 50 ml untdelemn 1/2 lingurita...
Ingrediente: Reteta: 300 g fructe de acelasi fel sau amestecate, 150 ml lapte, 6-7 foi sau 18-20 g granule de gelatina, 2 albusuri 200 g zahar tos, 15 ml rom,...
Ingrediente: 500 ml lapte, 4-5 linguri de faina, 5 linguri de zahar, doua lingurite de cacao rom, vanilie, 2 pere mari bine coapte, piscoturi de sampanie,...
Ingrediente: Pentru umplut: 500 g frisca, 2 albusuri, 100 g zahar tos, o lingura rom, 6?7 foi sau 18?20 g granule de gelatina, un pachetel cu zahar vanilat,...
Crema de vanilie cu rom, la pahar Crema de vanilie se pregateste cum s-a aratat în reteta precedenta , cu deosebirea ca, în albus se pun 30 ml rom, cînd se bate spuma cu zaharul tos. Crema se amesteca cu spuma prin rasturnare, pîna se omogenizeaza,,