Petitchef

Glazura galbena

Desert
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor
88 Kcal

Ingrediente

8

Preparare

  • Se pun toate ingredientele într-o farfurie adînca si se freaca cu o furculita inoxidabila 10 minute, pîna cînd compozitia va fi ca o crema spumoasa care curge; se pot freca si cu mixerul, cca 2 minute.
  • Glazura se desarta peste prajiturile coapte în foi, aranjate cu marmelada sau cu diferite creme , se întinde cu cutitul, acoperind toata foaia de deasupra si apoi se orneaza, cum s-a aratat la glazura alba, avînd grija sa nu se acopere prea mult fondul galben.
  • Se lasa sa se usuce 45 ore , fara sa se introduca în cuptor, apoi se taie în dreptunghiuri de 3/5 cm.

Rețete inrudite

YouTube

Rum baba


R Retete de prajituri si torturi

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (25g)
Calorii: 88Kcal
  • Carbo: 13.4g
  • Grăsimi: 3.1g
  • Grăsimi sat.: 0.8g
  • Proteine: 1.6g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 13.4g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 4

Întrebări:




Comentarii:

23/09/2013

Incerc sper sa iasa bine

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mojito royal cu prosecco
Mojito royal cu prosecco
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Opéra-desertul suprem
Opéra-desertul suprem
10 porții
2 h 8 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Long island iced tea
Long island iced tea
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Wassail
Wassail
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu caise fara gluten
Tarta cu caise fara gluten
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sangria rosé
Sangria rosé
8 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează