Glazura galbena

Glazura galbena
Desert
8 porții
Foarte ușor
50 min
88 Kcal

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Se pun toate ingredientele într-o farfurie adînca si se freaca cu o furculita inoxidabila 10 minute, pîna cînd compozitia va fi ca o crema spumoasa care curge; se pot freca si cu mixerul, cca 2 minute.
  • Glazura se desarta peste prajiturile coapte în foi, aranjate cu marmelada sau cu diferite creme , se întinde cu cutitul, acoperind toata foaia de deasupra si apoi se orneaza, cum s-a aratat la glazura alba, avînd grija sa nu se acopere prea mult fondul galben.
  • Se lasa sa se usuce 45 ore , fara sa se introduca în cuptor, apoi se taie în dreptunghiuri de 3/5 cm.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 88Kcal
  • Carbo: 13.4g
  • Grăsimi: 3.1g
  • Grăsimi sat.: 0.8g
  • Proteine: 1.6g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 13.4g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 4
Informații nutriționale pentru 1 porție (25g)
R Retete de prajituri si torturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

23/09/2013

Incerc sper sa iasa bine

(0) (0) abuz