Petitchef

Tort de castane cu frisca

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pentru umplut:

Pentru stropit foile:

Pentru ornat:

Preparare

  • Pe platoul de tort se asaza partea care a fost c supra, cînd s-a copt blatul , se stropeste cu 1/3 din c titatea de rom amestecat cu apa si se unge cu jumatate cantitatea de frisca pentru umplut .
  • Piureul de castane se pune într-o sita inoxidabila si se freaca cu dosul lingurii, ca jumai din cantitatea de piure sa cada afînat, ca frecateii, direct, peste frisca.
  • Peste piure se asaza foaia de la mijloc care se stropeste, la fel, cu rom si apa, unge cu restul de frisca si se presara cu restul de piure de castane.
  • Frisca pentru ornat se pune în cornetul cu sprit eres Tortul se orneaza, cum s-a aratat în reteta precedenta, apoi se lasa la rece, 2- 3 ore.

R Retete de prajituri si torturi





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu castane
Tort cu castane
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu piure de castane si coacaze rosii
Tort cu piure de castane si coacaze rosii
10 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu crema de castane
Tort cu crema de castane
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort Iepuras
Tort Iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort Cifra
Tort Cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei