Petitchef

Rosii coapte la cuptor/ homemade "sundried" tomatoes

Rosii coapte la cuptor/ homemade sundried tomatoes
Povestesc una' scurta, ca de o saptamana si ceva, de cand am declansat marea mutare, nu doar ca am slabit vreo 5 kg (deci care mai aveti de varuit, mutat mobila si cautat dibluri pana la 2-3 noaptea, do let me know, se pare ca prinde bine la figure :)), dar sunt si teribil de obosita, de mi-e lene si sa mananc. Ma rog, aproape.

Habar n-am daca se mai gasesc rosii decente in piata, dar in caz ca mai e ceva, luati un kilogram or so si incercati sa faceti your own sundried tomatoes, da' pe care nu platiti 20 sau mai mult de lei la supermarket. Ah, si diferenta e ca nu-s sundried, cat ovendried. Detalii :p

Deci o sa presupun ca ati gasit rosii frumoase si inca aromate. Spalati-le, taiati-le in doua, asezati-le in tava de la cuptor, pe o foaie de copt ca sa nu se prinda, ceva piper, sare, poate si busuioc si usturoi if you will, si bagati-le in cuptor, la foc mic mic mic.
Acolo or sa stea cateva ore - de la 4 la 6, 8, 10 sau chiar 12, iar cand vor iesi vor fi o minune aromata, cu gust usor de caramel (don't think sirop de inghetata, ci doar dulceata naturala a rosiilor, care e minunata).
Daca nu faceti ca mine si le mancati dintr-o suflare, puteti sa le puneti intr-un borcan, acoperite de ulei de masline, si sa le pastrati in frigider. Sau le adaugati la paste, peste, carne.. anything will do ;)










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Roșii confiate în friteuza cu aer
Roșii confiate în friteuza cu aer
2 porții
37 min
Foarte ușor
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chipsuri de banana plantain coapte în cuptor
Chipsuri de banana plantain coapte în cuptor
3 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează