Ingrediente: 500 g morcov, 500 g țelină, 500 g ceapă de apă, 500 g gogonele, 500 g gogoșari, 500 g ardei kapia, 500 g ardei gras, 150 ml oțet, 150 ml apă, 1...
Ingrediente: 3 linguri de otet (daca aveti de orez,daca nu e ok si otetul alb) 1-2 linguri de sos de soia 1 lingura de zahar 1 lingurita wasabi 4 cup de orez...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: Ne trebuie 1 kg ceapa 1 kg gogosari 1 kg ardei capia si grasi 0.5 kg morcov 1 kg de gogonele verzui-portocalii 2 borcane de mustar... 0.5l ulei,...
Ingrediente: 1 kg mazare proaspata sau congelata 2 banane 2-3 mere 200 g nuci sau alune caju 2 morcovi fierti si taiati marunti 2 linguri de otet balsamic 2...
Ingrediente: 2 linguri zahar brun 2 linguri sos de soia 1 lingura vin de orez 3-4 linguri otet de orez 1 lingura ulei de susan 1/4 cana ulei vegetal 2...
Ingrediente: 70 g dovleac (curatat de seminte si de coaja) 1 morcov(curatat de coaja) 30 g boabe de fasole verde fierte(eda mame) 1 lingura cu ulei de masline...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!