Petitchef

Sarmale in foaie de varza la cuptor! - hehe,..bune dom'le ...

Sarmale in foaie de varza la cuptor! - hehe, ..bune dom'le ... in sfarsit am gasit timp sa pun vorbele la reteta!:D

sarmalele astea sunt minunate! am inaugurat oala de lut, abia asteptam!

Prezentarea:

Ingrediente:
700 gr. carne tocata de porc si pui (amestec)- puteti folosi vita in locul puiului, mi se par cam grase numai cu carne de porc)
sunca afumata/kaizer afumat- da un gust mirobolant sarmalelor!
1 ceapa marisoara
2 oua
300 ml bulion/suc de rosii
1 ceasca de orez de sarmale cu bob rotund
marar
patrunjel
vegeta
cimbru- da un gust minunat!

nu in ultimul rand, varza murata!

ceapa se taie marunt, se caleste in 2 linguri de ulei incins...

cand ceapa s-a aurit usor, se adauga bulionul amestecat cu o ceasca de apa...
cand da in fiert se adauga orezul spalat in mai multe ape, scurs... se amesteca usor si constant cu ajutorul unei linguri de lemn pana se umfla!

sa folositi o tigaie incapatoare...ca de orezul se umfla nu se joaca!:D
orezul se lasa sa se raceasca...
intr-un castron se pun impreuna carnea, oualele, verdeata, vegeta, piperul...

si orezul racit...si sunculita afumata taiata fff marunt...( se va topi la fierbere)- eu nu am, avut asa ca am pus kaizer pe fundul oalei de lut si deasupra sa se rumeanasca bine!

asa... uratorul pas... am taiat fasii de varza in prealabil...le-am pregatit...frunze cat de cat netede...restul de varza l-am taiat marunt si am pus pe fundul oalei de lut...

mie imi plac sarmalutele mai marisoare... am pus carnea pe foaia de varza, lateralu se pliaza in interior...

am pus kaizerul deasupra... am dat in cupor si am uitat de ele, la foc mic si sigur...
vreo 2 ore cred ca au stat!...

mie imi plac alea de deasupra sunt...yummmy...

sectiunea...
acu sincer va zic si cu mana la corazon, cine a papat din sarmalele mele...le-a laudat nu gluma...:D

pt un plus maxi de placere serviti-le cu smantana!







Comentarii (24):

13/03/2015

Sooper

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/12/2013

Foatre gustos!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/05/2019

Nu se pun oua !

(1) (0) Abuz
06/04/2014

ATENTIE LA COMPOZITIE NU SE PUNE NICIODATA OUA

(1) (0) Abuz
19/12/2013

Cre ca sunt gustuse dupa aspect

(0) (0) Abuz
18/12/2013

Super apetisant

(0) (0) Abuz
12/12/2013

Minunateeeeee

(0) (0) Abuz
12/12/2013

Excelente,deja salivez

(0) (0) Abuz
30/11/2013

Delicios!!!!

(0) (0) Abuz
03/11/2013

F bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale din kale (la cuptor)
Sarmale din kale (la cuptor)
20 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează