Sarmale in frunze de sfecla (de post )

Sarmale in frunze de sfecla (de post )


Ingrediente:

4-5 cepe mari
1 pastarnac
2 morcovi
1 cana orez
1 cana apa
1 lingura biovegetal
bulion
piper
smantana
frunze de sfecla

 
Mod de preparare:
Se c?lesc 4-5 cepe mari, 1 p?stârnac, 2 morcovi; se adaug? 1 can? orez, 1 can? ap?, 1 lingur? Biovegetal, bulion, piper.
Se fierb pân? absoarbe orezul apa. Din acest amestec se fac sarmale în frunze de sfecl? de zah?r ?i se fierb la foc mic. Sunt delicioase cu smântân?. Frunzele de sfecl? s? fie mari ?i op?rite în ap? cu sare.
Sarmale in frunze de sfecla (de post )
     
Pofta buna!

R Restaurante de Lux

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.5/5, 6 voturi 1 comentariu

anonymous

Foarte bune

abuz