Petitchef

Sarmale in frunze de sfecla (de post )


Ingrediente:

4-5 cepe mari
1 pastarnac
2 morcovi
1 cana orez
1 cana apa
1 lingura biovegetal
bulion
piper
smantana
frunze de sfecla

 
Mod de preparare:
Se c?lesc 4-5 cepe mari, 1 p?stârnac, 2 morcovi; se adaug? 1 can? orez, 1 can? ap?, 1 lingur? Biovegetal, bulion, piper.
Se fierb pân? absoarbe orezul apa. Din acest amestec se fac sarmale în frunze de sfecl? de zah?r ?i se fierb la foc mic. Sunt delicioase cu smântân?. Frunzele de sfecl? s? fie mari ?i op?rite în ap? cu sare.
Sarmale in frunze de sfecla (de post )
     
Pofta buna!






Comentarii:

20/08/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sarmale de post
Sarmale de post
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Sarmale cu legume - de post
Sarmale cu legume - de post
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sarmale de post cu orez
Sarmale de post cu orez
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sarmale de post in foi de vita
Sarmale de post in foi de vita
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sarmale de post
Sarmale de post
8 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sarmale de post cu ciuperci
Sarmale de post cu ciuperci
8 porții
1 h 35 m
Ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Cateva idei culinare cu frunze de menta Cateva idei culinare cu frunze de menta

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei