Petitchef

SPAGHETE CU BRANZA DE CAPRA / ESPAQUETIS CON QUESO DE CABRA

SPAGHETE CU BRANZA DE CAPRA / ESPAQUETIS CON QUESO DE CABRA Buna dragi prieteni, de data aceasta vreau sa va fac cunoscut unul din, modurile in care mai consum pastele. Bineinteles incercand a consuma numai integrale, ecologice si de grau dur deci, cele care nu ridica indicele glicemice. Deci eu le mai consum intr-un mod foarte simplu, cu branza (de data aceasta am folosit branza de capra de la tara, mi-am adus cateva felii din romania), inainte cand aveam cam21-23 de ani, in afara de ai pune branza mai adaugam si un topping de vanilie si ce de mai mancam... dar ani trec si trebuie sa ne mai debarasam si de obiceiurile rele.

Hola queridos amigos, esta vez les quero hacer conosido uno de los modos de como consumo las pastas. Porsupuesto intentando consumir integrales, ecologicas y d etrigo duro, las que no sube el indice glicemico. Es un modo muy sensillo de prepararlas solo con queso, esta vez con queso de cabra casero, (mi suegra tiene dos cabras, ella es la que hace el queso y claro me traje algo de rumania). Antes cuando tenia unos 21-23 años aparte de poner queso les ponia y topping de vainilla y lo que comia... pero los años pasa y hay que dejar las malas costumbres.

Ingrediente:

500 gr spaghuete integrale, ecologice

300 gr branza de capra

2 linguri ulei de masline extra virgin

sare daca e nevoie

Ingredientes:

500 gr espaquetis integrales, ecologicas

300 gr queso de cabra casero (se puede sustituir con el queso feta)

2 cucharas aceite de oliva extra virgen

sal si hace falta

Spaghetele se fierb dupa instructiuni si se da prin apa rece, dupa care se amesteca cu uleiul de masline.

Branza se razuie si se amesca cu pastele, se consuma imediat.

In cazul in care e nevoie se adauga sare, in general branza de tara este sarata.

Los espaquetis se cuecen segun el fabricante y se pasa por agua fria, despues se mesclan con el aceite de oliva.

El queso se ralla por el gajo grande y se mescla con las espaquetis se consumen en enseguida.

Se añade sal solo si hace falta, el queso casero es salado y el queso feta igual.










Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spaghete konjac à la provençale
Spaghete konjac à la provençale
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza 12 retete cu Spaghete 12 retete cu Spaghete Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează