Deserturile de casa reprezinta inca o categorie apreciata si rara de dulciuri. Pe langa faptul ca stiti ce adaugati in compozitie, le faceti dupa gustul propriu: simple, cu gem sau dulceata, cu nuca, cu rahat sau de ce nu, cu ciocolata.
Aluatul fraged, care se topeste in gura si haina alba de zahar pudra sunt elementele caracteristice ale cornuletelor de casa.
Pentru unii dintre noi reprezinta un simbol al meselor de sarbatoare, un desert reprezentativ al copilariei.
Pregatite cu multa dragoste si din ingrediente sanatoase, cornuletele fragede devin alegerea perfecta pentru masa de festiva de Craciun sau de Anul Nou, si de ce nu, un dulce excelent de post.
Avem si noi o colectie de retete de cornulete de casa. Alegeti voi reteta care vi se potriveste, pregati-le cu dragoste si mancati-le cu pofta!
Comentarii:
Excelent
In primul rand cornuletele nu sunt de casa ci din faina, in al doilea rand ele constituie un desert, nicidecum un simbol, proasta mai poti fi!