Idei dulci de... Valentine's Day

Astazi iubirea este sarbatorita in fiecare zi. Poti gasi orice motiv doresti sa-ti impartasesti iubirea fata de celalalt, dar cand vine vorba de Ziua Indragostitilor, exista foarte multe modalitati de a o petrece.

Ciocolata, petale de trandafiri, declaratii de iubire, o petrecere cu fast sau cum ar spune fetele, o zi perfecta!

Prin urmare nici noi nu puteam rata acest prilej, de a va da cateva sugestii dulci. Nu, nu intelegeti gresit, nu vrem sa bucatariti toata ziua pentru iubitul sau iubita dvs. Puteti rasfoi virtual paginile site-ului nostru, sa alegeti un cadou dulce si sa-l pregatiti cu 2 zile mai devreme. Suntem siguri ca veti alege pe placul dvs. dar si al partenerului.

Daca sunteti incepator intr-ale prajiturilor ar fi bine sa alegeti un desert usor, simplu de pregatit dar suficient cat sa-l surprindeti (placut) pe partener. Noi va recomandam: ciocolata lichida cu capsuni, frigarui de fructe, un souflé de lamaie, clatite sau chiar o salata de fructe. Daca si acestea sunt prea grele pentru dvs. va sugeram sa reinventati banalul sandwich de la micul dejun. Pregatiti sandwich-ul asa cum o faceti de obicei, iar dupa ce l-ati terminat folositi o forma pentru fursecuri (o inimioara) si decupati-l. Asezati una sau doua astfel de mini sandwichuri pe o farfurie si presarati 2-3 petale de trandafiri.