Cornuri cu nutella(pariziene)
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.01Euros€ (0.5€/porție)
Rețete inrudite
-
Crema cu nutella, toppingul perfect pentru prăjiturile tale în straturi!
-
Meringues cu nutella
-
Inimi din foietaj cu nutella pentru sf. valentin
-
Pandoro sub forma de brad
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Facem maiaua cu drojdia , 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina si putin lapte.Lasam la loc caldut si cand a crescut adaugam faina, oul , untul topit, laptele, restul de zahar si sarea.
- Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.Impartim aluatul in 8 parti egale.Intindem fiecare biluta intr-un oval pe care il taiem imaginar in 2.
- Una din parti o franjuram cu un cutit sau cu un pizza cutter.Punem umplutura pe partea netaiata si rulam inchizand capetele.Asa suntem siguri ca nu va iesi umplutura.
- Le lasam in tava la crescut inca 30 minute,apoi le ungem cu ou,le presaram cu mac ,si le coacem la 180 grade cuptor preincalzit, pentru 25 minute.Repet,sunt arat de pufoaaasee.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 676Kcal
- Carbo: 110.3g
- Grăsimi: 15.4g
- Grăsimi sat.: 8.5g
- Proteine: 20.4g
- Fibre: 5g
- Zahăr: 23.5g
- ProPoints: 18
- SmartPoints: 24
Informații nutriționale pentru 1 porție (251g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
26/10/2013
Acum le prepar sper sa-mi iasa bune,tenteaza reteta si aspectul cornurilor,felicitari!
17/11/2012
Am incercat reteta , sunt extraordinar de bune si usor de facut ! merita incercata !!!!
08/11/2012
Salivez deja...trebuie sa-i fac si eu ...imaginile sunt explicite si superbeeee